Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε ανυποψίαστο ηλικιωμένο στο κέντρο της Κοζάνης και παραλίγο να τον κάνει κομμάτια


Λίγο έλειψε να γίνει κομμάτια από τα κοφτερά δόντια ενός εξαγριωμένου πιτ μπουλ ένας ανυποψίαστος ηλικιωμένος στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και οι αστυνομικοί που αναζητούν τον υπεύθυνο έχουν… πελαγώσει, καθώς ο ιδιοκτήτης του σκυλιού το είχε εμπιστευτεί σε έναν φίλο του, ο οποίος όμως το… έδωσε σε άλλον!

Ο άτυχος 80χρονος άνδρας που βρέθηκε στα σαγόνια του σκύλου ο οποίος ξέφυγε από αυτόν που τον κρατούσε, μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο Μαμάτσειο νοσοκομείο όπου του έγιναν αρκετά ράμματα και παραμένει για νοσηλεία, καθώς υποβάλλεται και σε εξετάσεις για λύσσα η οποία εμφάνισε κρούσματα στην περιοχή.

Στις ίδιες εξετάσεις υποβάλλεται και το πιτ μπουλ που οδηγήθηκε σε κτηνιατρείο της πόλης. Οι αστυνομικοί που αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του σκυλιού, έμαθαν ότι απουσιάζει στη Θεσσαλονίκη και το είχε δώσει σε έναν φίλο του για να το φυλάει όσο έλειπε. Και εκείνος, όμως, το έδωσε για λίγη ώρα σε έναν άλλο φίλο του, από τον οποίο ξέφυγε αγριεμένο με τα γνωστά επακόλουθα! Ο τρίτος φίλος… φοβήθηκε μόλις είδε την επίθεση στον ηλικιωμένο και έσπευσε να εξαφανιστεί! Πάντως, αν δεν αποφασιστεί σε ποιον πρέπει να ασκηθεί δίωξη, δεν αποκλείεται να την πληρώσουν… και οι τρεις!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa