Στο "τιμόνι" ο... Ρότσα


Θυμάστε την ψηφοφορία που είχαμε πριν από ένα μήνα και σας ρωτούσαμε αν θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα στον ΠΑΟ ο Φερέιρα; Κάπου 80% είχατε πεί ΟΧΙ. Ε, λοιπόν κερδίσατε! Τον παραίτησαν σήμερα και στη θέση του αναλαμβάνει ο Γιάννης Πουμπλής (φωτο)

Την παραίτησή του υπέβαλλε, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν..

οι πράσινοι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο την Τετάρτη (14/11), εκεί που έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.
Το Τριφύλλι ευχαρίστησε τον Φερέιρα για το "το όραμα που μας βοήθησε να αποκτήσουμε, για τη συμβολή του στην προσπάθεια διάσωσης του Παναθηναϊκού υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς και για τη δυναμική αντίσταση που πρόβαλε απέναντι στην «παράγκα» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Η παραίτησή του παράλληλα σημαίνει πως τα οικονομικά ανταλλάγματα ώστε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μικρότερα από αυτά, που θα δικαιούταν σε περίπτωση απόλυσης.

Την θέση του στην τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, έχοντας βοηθό του τον Γιάννη Βονόρτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για προσωρινό τεχνικό δίδυμο, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχει προκύψει συμφωνία για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση: "Παραιτήθηκε ο Ζ. Φερέιρα, νέος προπονητής ο Χ. Ρ. Ρότσα
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ομάδας μας. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την εξέλιξη αυτή.
Τον ευχαριστούμε θερμά για το όραμα που μας βοήθησε να αποκτήσουμε, για τη συμβολή του στην προσπάθεια διάσωσης του Παναθηναϊκού υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς και για τη δυναμική αντίσταση που πρόβαλε απέναντι στην «παράγκα» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για τη συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο από εδώ και στο εξής.
Καθήκοντα προπονητή του Παναθηναϊκό αναλαμβάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, με βοηθό τον Γιάννη Βονόρτα".
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa