Γεμάτος απουσίες ο Παναθηναικός στο ντέρμπι με ΑΕΚ

Γεμάτο είδε το απουσιολόγιό του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Τετάρτης, που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.
Γεμάτο το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού

Σίγουρα εκτός πλάνων είναι οι… μόνιμοι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Χαμπίμπ Σο, όπως και ο Αντρέ Πίντο. Ο πορτογάλος αμυντικός μετά τις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως έχει θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει και το παιχνίδι με τη Λάτσιο στη Ρώμη την επόμενη Πέμπτη. Παράλληλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χάρη Μαυρία και Κώστα Τριανταφυλλόπουλου που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Το παρήγορο είναι πως πλέον ετοιμοπόλεμος είναι ο Λουκάς Βύντρα, που δεν είναι καθόλου απίθανο να παίξει στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Σέμα Βελάσκες λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν στα μετόπισθεν. Ο Νίκος Σπυρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς είναι καταπονημένος από τα συνεχή ματς με Παναθηναϊκό και Εθνική, αλλά δεν πρόκειται να λείψει την Κυριακή.

Στο μεταξύ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε ο Βίκτορ Βιτόλο να εκτίσει την τιμωρία από τη συμπλήρωσε τεσσάρων καρτών στο ματς με τον Πλατανιά για τη δωδέκατη αγωνιστική. Κρίθηκε περισσότερο αναγκαία η παρουσία του στα ματς με ΑΕΚ (εντός), Κέρκυρα (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός).

Από Πέμπτη τα εισιτήρια

Την Πέμπτη (1/11) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Αυτά τιμώνται από 10 έως 25 ευρώ και η διοίκηση ελπίζει πως ο κόσμος θα δώσει το «παρών» ενισχύοντας την ομάδα στην προσπάθεια για την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε πως την Παρασκευή ολοκληρώνεται η περίοδος διάθεσης των καρτών διαρκείας.


Πηγή: Sport-fm.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa