Θα κλείσει για τρεις μήνες το δημοτικό κολυμβητήριο Ορεστιάδας


Για λίγους μήνες θα κλείσει το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας για οικονομικούς λόγους και συγκεκριμένα λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας του. Αυτό προκύπτει από τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας ,Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Ορεστιάδας Β. Δαλαμαγκίδης μιλώντας στο Ράδιο Έβρος.

Για περίπου τρεις μήνες θα αναγκαστεί η διοίκηση του κέντρου να σταματήσει τη λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου λόγω του κόστους λειτουργίας του, το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε στο Ράδιο Έβρος ο πρόεδρος του κ. Β. Δαλαμαγκίδης "αγγίζει περίπου όσο όλων των σχολείων του Δήμου".

Απομένουν 7.000 λίτρα στις δεξαμενές του κολυμβητηρίου και η λειτουργία του θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες οι οποίες μέχρι τώρα βοηθούν στην εξοικονόμηση καυσίμων άρα και στην συνέχεια της λειτουργίας του. Η ημερομηνία παύσης της λειτουργίας δεν έχει οριστεί, ωστόσο θα υπάρξει έγκαιρη ανακοίνωση. 

Εν τω μεταξύ η επανέναρξη της λειτουργίας του αναμένεται το Μάρτιο, όταν θεωρητικά τουλάχιστον θα έχουν βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες, αν και αυτή η προοπτική θα εξεταστεί από τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου.

e-evros.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa