Μια ζωή τα... ΙΔΙΑ!!!



Μια ζωή τα ίδια με τα ελληνικά γήπεδα. Με την πρώτη γερή βροχή γίνονται ακατάλληλα για ποδόσφαιρο. Δεν το έχουμε δει ούτε μια, ούτε δυο φορές αυτό.

Να ρωτήσουμε κάτι; Σε ένα άλλο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θα γινόταν τέτοιος χαμός όπως σήμερα στο ΟΑΚΑ επειδή έβρεξε δυνατά για μια, δυο ώρες;

Παραλίγο να διακοπεί οριστικά ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Προοδευτική. Και που άρχισε, όμως, ήταν παράτολμο. Από θαύμα γλίτωσαν τα πόδια των παικτών μέσα στον βούρκο.

Εμείς δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Απλά να ρωτήσουμε γιατί βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις μόνο σε ελληνικά γήπεδα.

Άλλο να βρέχει μερόνυχτα και να μην γίνει ένα ματς. Ή να χιονίζει για μέρες. Εκεί μπορεί να δικαιολογηθεί αν και η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει λύσεις.

Όταν, όμως, με το πρώτο νερό που πέφτει, έστω και με καταιγίδα, γίνεται τέτοιος χαμός και μάλιστα σε στάδιο που έχει φιλοξενήσει ολυμπιακούς αγώνες, τότε τι να πούμε κι εμείς…

Δεν υπάρχει λύση, δηλαδή; Δεν υπάρχει πρόβλεψη; Ούτε αντιμετώπιση; Και τι πρέπει να κάνουμε; Να παρακαλάμε να μην βρέχει, να μην χιονίζει, να μην φυσάει;… Αν είναι δυνατόν. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa