Τουρκάλα αναγκάζεται να παντρευτεί τον βιαστή της


Μια νεαρή γυναίκα έχει παντρευτεί έναν άνθρωπο, με τον οποίο η οικογένειά της, την κλείδωσε στο παρελθόν σε ένα δωμάτιο παρά  τη θέλησή της, γράφει σήμερα η εφημερίδα Aksam.

Η  18χρονη γυναίκα, που προσδιορίζεται μόνο από τα..αρχικά Ο.Α., φέρεται να ήθελε να σπάσει τη δέσμευση της οικογένειάς της να αρραβωνιαστεί τον 28χρονο που επιλέχθηκε από την οικογένειά της.

Τότε, η οικογένειά της την έκλεισε σε ένα δωμάτιο με τον 28χρονο, με την ελπίδα ότι θα αναγκαστεί να τον παντρευτεί αν είχαν σεξουαλική επαφή. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει από το δωμάτιο με  άλμα έξω από το παράθυρο και κατέφυγε στη χωροφυλακή, με αποτέλεσμα στην κράτηση της οικογένειάς της και του αρραβωνιαστικού.

Κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοέμβρη στο Κακουργοδικείο, η γυναίκα δήλωσε την επιθυμία της να παντρευτεί τον άντρα, ο οποίος σήμερα κρατείται στη φυλακή.

Έχει ανασκευάσει τις προηγούμενες δηλώσεις της και κατέθεσε, «Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Λίγες μέρες πριν από το περιστατικό, έμεινα με τον αρραβωνιαστικό μου, στο σπίτι της θείας του. Εκεί είπε ότι ήθελε να έχουν σεξ μαζί μου. Όταν αρνήθηκα, έφυγε από το δωμάτιο. Τότε άκουσα μια φωνή από το εξωτερικό και πήδηξα έξω από το παράθυρο, έτσι ώστε η θεία του να μη με δει. Δεν έχω καταθέσει μήνυση εναντίον του. «
Προηγουμένως, τον Αύγουστο, ωστόσο, η ίδια ανέφερε ότι η οικογένειά της την ανάγκασε να παντρευτεί τον 28χρονο, αν και ήταν ερωτευμένη με έναν άλλο άντρα.
 Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικηγόρος της έδωσε τη φωτογραφία του ζευγαριού σε μια προσπάθεια να αποδείξει την αθωότητα του και απαίτησε την απελευθέρωσή του κατηγορουμένου.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε για το εκούσιο του γάμου και απέρριψε το αίτημα για αποφυλάκιση, με την αιτιολογία ότι ο 28χρονος βίασε την 18χρονη.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa