ΛΗΣΤΑΡΧΙΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

Θύμα ληστείας, με δράστη μια γυναίκα, που την χτύπησε με πρωτοφανή βιαιότητα, έπεσε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη μια ηλικιωμένη, ενώ περπατούσε στην οδό Αρτάκης, στην περιοχή του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η επίθεση εκδηλώθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, οι οποίοι όμως δεν πρόλαβαν να επέμβουν, αφού η δράστης το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να εξαφανιστεί. 

Η άγνωστη γυναίκα, νεαρής ηλικίας, επιτέθηκε ξαφνικά στην άτυχη πεζή, τη χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι, ρίχνοντάς την στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια άρπαξε την τσάντα της και τράπηκε σε φυγή.
Πλημμυρισμένη στο αίμα και σε κατάσταση σοκ, η γριούλα μεταφέρθηκε αμέσως από τους περαστικούς στο «Ιπποκράτειο», που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης. 

Εκεί έφτασαν και αστυνομικοί, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να της πάρουν κατάθεση, για να μάθουν τι περιείχε η τσάντα της, καθώς η ηλικιωμένη δεν είναι σε θέση να μιλήσει. 

Άνδρες της Αστυνομίας «οργώνουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τη δράστη, έχοντας την πλήρη περιγραφή της από τις μαρτυρίες. 


protothema.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa