Το Μαξίμου... φλερτάρει με Μπουτάρη



"Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν αφήνει αδιάφορο το κυβερνητικό επιτελείο και τον πρωθυπουργό... με τις δραστηριότητες και τοποθετήσεις του, καθώς πληροφορίες κάνουν... λόγο ότι ήδη καταγράφεται αμοιβαίο ενδιαφέρον και ανίχνευση προθέσεων για το ενδεχόμενο στήριξής του για μια νέα θητεία", γράφει η Ημερησία του Μπόμπολα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εφημερίδας, στο Μαξίμου "καλοβλέπουν" το σενάριο να "στηρίξουν" τον Γιάννη Μπουτάρη ως υποψήφιο δήμαρχο στις εκλογές του 2014.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως ήδη υπήρξε μια έμμεση πρώτη επικοινωνία των δύο πλευρών, αμέσως μετά την δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι σκοπεύει να διεκδικήσει για δεύτερη φορά το δημαρχιακό θώκο.

"Στα ατού του νυν δημάρχου είναι η μη εξάρτησή του από κομματικά συμφέροντα" γράφει η Ημερησία, παραβλέποντας πως ο Μπουτάρης στηρίχτηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου προσωπικά και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τη ΔΗΜΑΡ.

Πάντως αν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν συνεργάτες του πρωθυπουργού να έχουν κάνει τέτοιες εισηγήσεις, τότε η ΝΔ, όπως λένε τα γαλάζια στελέχη στη συμπρωτεύουσα, μπορεί να... ελπίζει βάσιμα ότι στη Θεσσαλονίκη θα "κερδίσει" μονοψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές, οψέποτε κι αυτές αν γίνουν.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa