Χωρίς Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα ο Θρύλος στο σημερινό παιχνίδι με την Μονπελιέ



Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας χαρακτήρισε ο κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ την αποψινή αναμέτρηση με την Μονπελιέ (21.45, nova 1), για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Ο πορτογάλος προπονητής των Ερυθρολεύκων υπογράμμισε ότι  «σε περίπτωση νίκης έχουμε σχεδόν πετύχει τον δεύτερο στόχο μας, ο οποίος είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα διατηρούμε πολλές ελπίδες να στην επίτευξη του πρώτου στόχου μας, ο οποίος είναι η συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Ο κ. Ζαρντίμ χαρακτήρισε δύσκολο και επικίνδυνο αντίπαλο την Μονπελιέ, με καλούς παίκτες άριστη φυσική κατάσταση και επικίνδυνη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ωστόσο υπογράμμισε ότι και ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, όπως το καλό σύνολο και το γεγονός ότι αγωνίζεται ενώπιον των οπαδών του.
Ο προπονητής της Μονπελιέ κ. Ρενέ Ζιράρ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν το παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου για την ομάδα του, λέγοντας ότι οι παίκτες του παίζοντας απέναντι στην Αρσεναλ και τη Σάλκε απέδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν: «Είναι ένα κρίσιμο ματς και θα έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε μόνο αν είμαστε σοβαροί και αποφύγουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα» υπογράμμισε. Παράλληλα έχρισε φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης την Αρσεναλ και τη Σάλκε λέγοντα ότι «ο Ολυμπιακός είναι ο κύριος αντίπαλος της Μονπελιέ με τον οποίο παίζουμε ένα μίνι πρωτάθλημα».
Ο κ. Ζαρντίμ δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Ραφίκ Τζιμπούρ που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο, τον τραυματία Πάμπλο Κοντρέρας αλλά και τον ΑριέλΙμπαγάσα ο οποίος δεν κρίθηκε έτοιμος για την αναμέτρηση. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των ερυθρολεύκων αναμένεται να συγκροτήσουν ο Κώστας Μανωλάς και οΔημήτρης Σιόβας, από την απόδοση των οποίων θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η ανασταλτική λειτουργία των ερυθρολεύκων. Ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οιΤοροσίδηςΧολέβας θα καλύψουν τα δύο άκρα της άμυνας, οι ΜοντέστοΜανιάτης,ΜασάντοΓκρέκο θα συγκροτήσουν το καρέ στη μεσαία γραμμή, ένας από τουςΑμπντούνΦουστέρ θα παίξουν δεξιά και ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.
Στη διάθεση του κ. Ζαρντίμ είναι επίσης οι ΜέγιεριΠαπάζογλουΦετφατζίδηςΦέισα,ΠάντελιτςΛυκογιάννης και Ντιακιτέ.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa