Σύλληψη 59χρονου για διακίνηση ηρωίνης σε Βόλο και Καρδίτσα



Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 59χρονος Έλληνας, κάτοικος Βόλου, για κατοχή και ...διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε έρευνες που έγιναν σε δύο σπίτια του συλληφθέντος σε Βόλο και Καρδίτσα, βρέθηκαν 324,8 γραμμάρια ηρωίνης (που αντιστοιχούν σε 4.500 δόσεις), τρεις ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 35.000 €, προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντος στο Βόλο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την οποία, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες σε ξύλινη τοιχοποιία της κρεβατοκάμαρας και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 267 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 5.000 €.

Επιπλέον, στην κατοχή του 59χρονου, που έχει απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις τις διωκτικές αρχές, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. 

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε χθες το βράδυ σε σπίτι του συλληφθέντος στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν ακόμη δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 57,8 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 30.000 €.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa