37χρονη κατηγορείται για... νεκροφιλία!


Μια 37χρονη Σουηδή διώκεται από τις αρχές γιατί σύμφωνα με την καταγγελία, "διατάρασσε την ηρεμία" όχι ενός αλλά... έξι νεκρών!
Στο διαμέρισμά της βρέθηκαν έξι ανθρώπινα κρανία και άλλα τμήματα ανθρωπίνων σκελετών... Η αστυνομία εκτός από τα ανθρώπινα κρανία, ανακάλυψε μια σπονδυλική στήλη κι έναν μεγάλο αριθμό διαφόρων ανθρωπίνων οστών.
Η 37χρονη γυναίκα είχε τοποθετήσει αρκετά από τα οστά αυτά στο πάτωμα κατά τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια ανθρώπινη μορφή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
Το απίστευτο θέαμα ανακαλύφθηκε στο διαμέρισμα της γυναίκας σε ένα προάστιο της πόλης Γκέτεμποργκ τον Σεπτέμβριο όταν η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει το σπίτι έπειτα από καταγγελία γείτονά της πως άκουσε πυροβολισμό.
Η εισαγγελέας Κριστίνα Έρενμποργκ-Στάφας, δήλωσε πως η γυναίκα κρατούσε ορισμένα από τα οστά στο ψυγείο, φέρεται να χρησιμοποιούσε άλλα για τη σεξουαλική της ικανοποίηση κι επομένως κατηγορείται για "μεταχείριση νεκρών με προσβλητικό και ανήθικο τρόπο".
Η κατηγορούμενη αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι αγόρασε τα οστά μέσω Διαδικτύου διότι την ενδιαφέρει η Ιστορία και η αρχαιολογία.
Σύμφωνα όμως με την αστυνομία στο σπίτι της 37χρονης, που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη, ανακάλυψε φτυάρια, σάκους για την μεταφορά ανθρώπινων σορών και οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να ανοίξει τάφους.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa