28χρονη απο τον Πύργο έκρυβε 10,5 γραμμάρια ηρωίνης μέσα στο στηθόδεσμο


Μέσα στο στηθόδεσμο έκρυβε 10,5 γραμμάρια ηρωίνης μια 28χρονη από τον Πύργο, η οποία συνελήφθη αργά το απόγευμα της Τρίτης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Οι άνδρες της Δίωξης προχώρησαν επίσης και στη σύλληψη ενός ακόμα νεαρού, ηλικίας 24 ετών, ο οποίος βρέθηκε να έχει παράνομα στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης καθώς και ένα πιστόλι αερίου μεταλλικών σφαιριδίων, το οποίο κατασχέθηκε από τις Αρχές.

Ειδικότερα, η 28χρονη, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος συνεργός της, χθες το απόγευμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετέβησαν στην περιοχή των Σαγεΐκων Αχαΐας όπου και φέρεται να αγόρασαν την ποσότητα της ηρωίνης ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν στον Πύργο.

Ύστερα από νομότυπη έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, διαπίστωσαν πως η 28χρονη είχε στην κατοχή της τα 10,5 γραμμάρια της ηρωίνης, τα οποία είχε κρύψει μέσα στο στηθόδεσμο και συνελήφθη ενώ οι αστυνομικοί, στην έρευνα που έκαναν στο όχημα του 24χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν 0,1 γραμμάριο κάνναβης καθώς και ένα πιστόλι αερίου, ενώ επίσης κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και δύο κινητά τηλέφωνα ως μέσο επικοινωνίας.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η 28χρονη κοπέλα απασχολεί τις Αρχές. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν από τις Αρχές, ενώ εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα του Πύργου.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa