ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ… ΕΚΛΕΨΑΝ


Όλα δικά  του τα ήθελε ένα ζευγάρι  αδίστακτων απατεώνων που κατάφεραν  να ξεγελάσουν ένα αντρόγυνο  ηλικιωμένων σε ...
χωριό της Λάρισας  με το γνωστό παραμύθι του  υποτιθέμενου χρέους του παιδιού  τους. Όταν είδαν πού έκρυβαν  τις οικονομίες τους τα θύματα, φρόντισαν να τις «ξαφρίσουν»!


Το καλοντυμένο  ζευγάρι χτύπησε την πόρτα  των ηλικιωμένων, που πείστηκε εύκολα ότι ήταν… απεσταλμένοι του γιου τους για να τακτοποιήσουν την οφειλή του στην εφορία. Η 79χρονη μητέρα έβγαλε κάτω από το κρεβάτι της το κουτί όπου έκρυβε όλα της τα υπάρχοντα και τους έδωσε τα 700 ευρώ που είχαν ζητήσει.

Μόλις οι  απατεώνες είδαν την κρυψώνα,  συνεννοήθηκαν… με τα μάτια!  Η γυναίκα ζήτησε να πάει  στην τουαλέτα και, όσο ο  συνεργός της κρατούσε απασχολημένους  την 79χρονη και τον σύζυγό της, τρύπωσε στο υπνοδωμάτιο και άρπαξε τα υπόλοιπα 2.750 ευρώ που βρίσκονταν στο κουτί! Στη συνέχεια, έφυγαν ευχαριστώντας τους ηλικιωμένους που αντιλήφθηκαν την κλοπή και την απάτη όταν ήταν πια πολύ αργά.

Με την μέθοδο της απασχόλησης, τρεις τσιγγάνοι -δυο γυναίκες και ένας άνδρας- άρπαξαν το πορτοφόλι ενός 86χρονου στο Αγρίνιο και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα φορτηγάκι, το οποίο αναζητά η Αστυνομία.


apospasma.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa