Φρικτό: 23χρονη φοιτήτρια έπαθε ηλεκτροπληξία εξαιτίας του "Σάντι"


Τραγικό θάνατο βρήκαν περισσότεροι από 63 άνθρωποι εξαιτίας του τυφώνα «Sandy». Κάποιοι ήταν άτυχοι, κάποιοι απρόσεκτοι και κάποιοι… ήρωες, όπως ο 29χρονος αστυφύλακας Άρτουρ Κασπρζάκ, ο οποίος σκοτώθηκε, για να σώσει μια οικογένεια.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 29χρονος βρισκόταν σε ένα υπόγειο πλημμυρισμένου σπιτιού και βοήθησε μία επταμελή οικογένεια να διαφύγει και να βγει στο στεγνό έδαφος. Μόλις έσωσε και το τελευταίο μέλος που ήταν εγκλωβισμένο, το 15 μηνών αγοράκι της οικογένειας, ένα σφοδρό κύμα νερού μπήκε στο υπόγειο και τον παρέσυρε σκοτώνοντάς τον!
Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο γονείς μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους, όταν κατέβηκαν από το φορτηγάκι τους, για να μαζέψουν ένα δέντρο που τους έκλεινε τον δρόμο. Τότε ένα άλλο δέντρο έπεσε και τους πλάκωσε… 
Από δέντρο σκοτώθηκε και ένας άντρας στο Κουίνς, όταν την ώρα που κοιμόταν έπεσε πάνω του δέντρο!! Πάνω στο κρεβάτι του! Μάλιστα σύμφωνα με τους γείτονες είχε ζητηθεί από τον δήμο να κόψει το δέντρο, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Και ενώ κόπηκαν όλα τα γύρω δέντρα λίγες μέρες νωρίτερα, εκείνο έπεσε το τραγικό βράδυ.
Από… ανοησία έχασε την ζωή του ένα ζευγάρι, που αποφάσισε να… βγάλει βόλτα το σκύλο του εν μέσω της καταιγίδας! Τόσο η γυναίκα, δασκάλα στο επάγγελμα, όσο και ο σύντροφος της, βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ το σκυλάκι διέφυγε τον κίνδυνο και νοσηλεύεται σε κτηνιατρικό νοσοκομείο.
Τέλος, μια 23χρονη φοιτήτρια έπαθε ηλεκτροπληξία, όταν της ήρθε η φαεινή ιδέα να βγάλει φωτογραφίες… σπασμένα καλώδια που είχαν τυλιχτεί στις φλόγες έξω από το σπίτι της.  Ένα από τα καλώδια τυλίχτηκε γύρω της προκαλώντας της ισχυρή ηλεκτροπληξία!
«Έβγαινε καπνός από μέσα της», είπε ένας γείτονας της λίγο αργότερα… 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa