ΣΟΚ στο Ηράκλειο! 16χρονο κορίτσι αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό για να γλυτώσει απο τον άντρα της.


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηράκλειο μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό!

Σύμφωνα με το “Prismanews.gr” η 16χρονη κοπέλα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, στην περιοχή Απεζανές, στο σπίτι όπου την πήγε ο πατέρας της για να την προφυλάξει από τον βίαιο δεύτερο σύζυγο της.

Η κοπέλα είχε ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της, χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε πριν λίγο καιρό ωστόσο ο δεύτερος σύζυγος ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ιδιαίτερα βίαιος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δε δίσταζε να απλώνει τα χέρια του και να χτυπά τη 16χρονη.

Μάλιστα μάρτυρας ήταν ακόμα και ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και σχηματίστηκε και δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Τότε ο πατέρας του κοριτσιού, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πήρε και την πήγε στην περιοχή των Απεζανών, προκειμένου να την προφυλάξει από τον βίαιο σύζυγο. Εκεί όμως η 16χρονη φαίνεται ότι δεν άντεξε από τα όσα είχε περάσει, και θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της

Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa