TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ



Kριός
Δεν  αποκλείεται  να  δημιουργηθούν  κάποιες  παρεξηγήσεις  ή  ακόμη  και  ρήγματα  στις  σχέσεις  σας. Η αισθηματική σας ζωή για σας που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις αρκετά δοκιμάστηκε και τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλλετε γερές βάσεις για να υπάρξει μέλλον με τον σύντροφο σας. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή.

Ταύρος
Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες σας θα έχουν αρκετές δόσεις εντάσεων και προβλημάτων, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι
Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατήρεσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Καρκίνος
Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

Λέων
Βάλτε τα δυνατά σας για να δικαιώσετε τη φήμη σας και να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ευκαρίες προς όφελος σας. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο βάζετε τις βάσεις για ένα πολύ πιο αποδοτικό και ευχάριστο 2011. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Παρθένος
Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Καθυστερήσεις  αλλά  και  ανατροπές  δεν  αποκλείεται  να  προκύψουν  αυτό  το  διάστημα  τόσο  στον  επαγγελματικό  όσο  και  στον  αισθηματικό  τομέα. Μπερδεμένους και αρκετά σκεπτικούς σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας πράγμα που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας και να κινηθείτε πιο άνετα.

Ζυγός
Ανεξάρτητα από την απάντηση, να ξέρετε ότι οι αλλαγές που θα συμβούν είναι αναπόφευκτες. Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται. Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας

Σκορπιός
Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Τοξότης
Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Στα οικονομικά σας θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να τα μεγαλοποιείτε και να μάθετε από τις εμπειρίες που έχετε, για να προχωρήσετε παρακάτω.

Αιγόκερως
Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Να ξέρετε όμως, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Ο χρόνος σας είναι πιεσμένος και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Το ευχάριστο όμως είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα αισθανθείτε δικαιωμένοι. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.

Υδροχόος
Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Ιχθείς
Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Φανείτε διαλλακτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΠΗΓΗ: zodia123.gr

                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa