TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ


Kριός
Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστεί άνοδος και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα. Στη δουλειά σας, να περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλλευτείτε σωστά.

Ταύρος
Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Παρεξηγήσεις ή μια κάποια αποξένωση από το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας στεναχωρεί αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Δίδυμοι
Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς.

Καρκίνος
Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να δώσετε οριστικές λύσεις τώρα γιατί η κρίση σας θα είναι θολή. Καθυστερήσεις  αλλά  και  ανατροπές  δεν  αποκλείεται  να  προκύψουν  αυτό  το  διάστημα  τόσο  στον  επαγγελματικό  όσο  και  στον  αισθηματικό  τομέα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Λέων
Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας. Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Θωρακιστείτε  με  αυτοπεποίθηση  και  οπλιστείτε  με  υπομονή  για  να  ανταπεξέλθετε  στις  όποιες  υποχρεώσεις  προκύψουν  στον  επαγγελματικό  σας  τομέα. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.

Παρθένος
Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Προσέξτε γιατί θα δημιουργηθούν ορισμένες παρανοήσεις με το ταίρι σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Ζυγός
Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών. Θωρακιστείτε  με  αυτοπεποίθηση  και  οπλιστείτε  με  υπομονή  για  να  ανταπεξέλθετε  στις  όποιες  υποχρεώσεις  προκύψουν  στον  επαγγελματικό  σας  τομέα. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα

Σκορπιός
Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών. Θωρακιστείτε  με  αυτοπεποίθηση  και  οπλιστείτε  με  υπομονή  για  να  ανταπεξέλθετε  στις  όποιες  υποχρεώσεις  προκύψουν  στον  επαγγελματικό  σας  τομέα. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα

Τοξότης
Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι πειθαρχία σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα αρχίσει να ομορφαίνει η ζωή σας, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείτε. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε.

Αιγόκερως
Κινηθείτε ρεαλιστικά, συντηρητικά, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες και μην φοβάστε τίποτα. Ο  οικονομικός  τομέας  είναι  αυτός  που  θα  σας  απασχολήσει  έντονα  αυτήν  την  περίοδο. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είστε σε ισορροπία. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο.

Υδροχόος
Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα. Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αν δεν είστε έτοιμοι. Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα που θα προκύψουν δουλειά σας, μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν και μην κάνετε καμία κίνηση να εναντιωθείτε. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, λόγω της πίεσης που θα έχετε στη δουλειά σας, δεν θα μπορείτε εύκολα να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και με το παραμικρό θα τσακώνεστε με το σύντροφο σας

Ιχθείς
Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που θέλετε για το εαυτό σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ή λάθος αποφάσεις.

ΠΗΓΗ: zodia123.gr
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa