Θα πέσουν μηνύσεις για το χαστούκι στο Μαυρία!


Νομικά θα κινηθεί η  ΠΑΕ Παναθηναϊκός εναντίουν του οπαδού του ΟΦΗ που χειροδίκησε σε βάρος του Μαυρία, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα των δύο ομάδων στο Ηράκλειο. Παράλληλα με ανακοίνωση της «επιτέθηκε« στη Nova για την «αποσιώπηση του συμβάντος».
 
Το συμβάν περιέγραψε ο ποδοσφαιριστής Χάρης Μαυρίας σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας πως όταν βγήκε λίγο εκτός γηπέδου και μόλις σήκωσε το κεφάλι του, ένιωσε μια μπουνιά-χαστούκι στο πρόσωπό του και κατάλαβε ότι προερχόταν από την κερκίδα, εκφράζοντας τη δυσάρεσκεια του για τέτοια συμβάντα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
 
Να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν πως ο οπαδός του ΟΦΗ, το πρωί επικοινώνησε με τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη για το συμβάν, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τους «πράσινους» από το να καταθέσουν μήνυση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να καταγγείλει δημόσια και με τον πλέον επίσημο τρόπο την κατάπτυστη χειρονομία του «φιλάθλου» του ΟΦΗ, ο οποίος χτύπησε εν ψυχρώ τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χάρη Μαυρία. Προσφεύγουμε νομικά και μηνύουμε το δράστη της συγκεκριμένης ενέργειας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος η Δικαιοσύνη.
 
Προκαλεί, βεβαίως, απορία το γεγονός ότι το συνδρομητικό κανάλι όχι μόνο δεν σχολίασε το παραμικρό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του αγώνα, αλλά «κατάφερε», διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να βρει και να δείξει το πλάνο του επεισοδίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περισσότερο από τέσσερις (4) ώρες μετά τη λήξη του αγώνα. Τέτοιου είδους παραλείψεις πληγώνουν ανεπανόρθωτα την όποια αξιοπιστία έχει απομείνει στο πρωτάθλημα μας και ενισχύουν στο έπακρο την καχυποψία.»
 
Από την άλλη η ΠΑΕ ΟΦΗ καταδίκασε με τη σειρά της το επεισόδιο, αλλά ζήτησε να μη συκοφαντηθεί από την πράσινη ΠΑΕ, εξαιτίας ενός μεμονωμένου περιστατικού.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ένα μεμονωμένο περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ακυρώσει την μέχρι τώρα προσπάθεια μας για την απόλυτα ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όταν μάλιστα αυτό δεν προέρχεται από το χώρο των οργανωμένων φιλάθλων μας και δεν εκφράζει αυτούς. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα το παραπάνω μεμονωμένο περιστατικό, που -επαναλαμβάνουμε- δεν προέρχεται από φιλάθλους μας, αλλά από πρόσωπο ξένο με τις αρχές μας και τις αξίες του `ευ αγωνίζεσθαι'. Προς αποφυγή οποιουδήποτε κακεντρεχούς συνειρμού θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο θλιβερό επεισόδιο για να διεκδικήσει ή να επιδιώξει το παραμικρό όφελος εκτός αγωνιστικού χώρου»
 
Τέλος και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδίκασε το χτύπημα που δέχτηκε ο Χάρης Μαυρίας από φίλαθλο του ΟΦΗ και τονίζει σε ανακοίνωσή πως δεν φταίνε σε τίποτα οι ποδοσφαιριστές.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa