Τι λένε τα ζωδια για σήμερα...;




ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αλλά δε θα υπάρχουν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα. Διατηρήστε την προσοχή σε συνδυασμό με την επιμέλεια της εργασίας σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή.


ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Το τονωμένο ηθικό θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως, πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας. Βελτιώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και θα σας προσφερθούν καινούριες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να αναδυθείτε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε την με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό σας χώρο. Καλυτερέψτε τις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και με το σύντροφό σας. Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε αυτά που σας λένε, για να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν.


ΛΕΩΝ: Θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια στα αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε. Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και επιχειρηματικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τον εαυτό σας, όσο μπορείτε περισσότερο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε το φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία.



ΖΥΓΟΣ: Ίσως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε, έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει. Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρόλο που στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερε δυσκολίες


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούριες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα. Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ότι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα. Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε προτεραιότητες και ανάλογα με το ποιος σημαίνει τα περισσότερα για εσάς, αποφασίστε και την τακτική που θα ακολουθήσετε. Διαλέξτε αυτό που σας εκπροσωπεί με σύνεση και ψυχραιμία, γιατί όσο και να προσπαθήσετε δε γίνεται να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Μη βιαστείτε να αρχίσετε τις συναισθηματικές επενδύσεις όσοι είστε μόνοι.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε μια ενδοσκόπηση που δε θα βλάψει κανέναν, μια που τα σενάρια θα είναι αρκετά και τα περισσότερα δε θα έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Κάντε ένα τεστ που πρέπει στον εαυτό σας και στους άλλους για να δείτε που φτάνουν τα όρια στη συναισθηματική σας ζωή και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις όπου μπορείτε.



ΙΧΘΥΣ: Εάν οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές και διαφορετικές, μην πάρετε αποφάσεις, αλλά περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε. Στο μεταξύ κάντε την προεργασία σε εσωτερικό επίπεδο. Χρειάζεται υπομονή καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa