Οι Σημερινές Προβλέψεις για το Στοίχημα...



Άρωμα Ευρώπης και σήμερα αλάνια μουυυ!!!

Πάμε να δούμε τι σας εχουμε ετοιμάσει για σήμερα:

** ΖΕΝΙΤ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Η έδρα θα κάνει τη διαφορά, και οι δύο αντίπαλοι έμειναν πίσω. Η Ζενιτ έχασε από Μιλαν εντός και Μαλαγα εκτός, η Αντερλεχτ έχασε από Μαλαγα εντός και πήρε ισοπαλία μέσα στη Μιλαν. Παίζει χαμηλά ο άσος. Over 2.5 και --  1  -- .


** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΛΚΕ: Μπορεί να πάει παντού, η Αρσεναλ δεν πείθει με τα τρελά της, αντιθέτως βγάζει μια δυναμική η Σαλκε που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Το Over πρώτη επιλογή. Over 2.5


** ΠΟΡΤΟ  - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Δε κερδίζει στα 3 τελευταία παιχνίδια που έδωσε η Ντιναμο Κιεβου κάτι που αφήνει στην άκρη οποιαδήποτε δεξιά σκέψη. Σε καλό τάιμινγκ η Πορτο με 7 νίκες 1 ισοπαλία στα 8 τελευταία του πρωταθλήματος.


** ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ - ΠΑΡΙ: Μια σοβαρή Παρι θα έχει πρόβλημα, εύκολα η δύσκολα. --  2  -- .


** ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δε μπορεί να βρει πατήματα η Μονπελιε, τα περσινά καλά και άγια έμειναν στην άκρη. Οι 2 νίκες σε 11 αγώνες ανεξαρτήτου θεσμού δηλώνουν τις έντονες αδυναμίες των Γάλλων. Άλλο level σαν ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει όλα τα φόντα να χτυπήσει και να κερδίσει το παιχνίδι με συνοδεία Over 2.5. --  2  -- .


** ΜΑΛΑΓΑ - ΜΙΛΑΝ: Αυτό το σετ αποδόσεων ούτε ίδιοι τους εκεί στη Μαλαγα δεν το πιστεύουν. Τα είδαμε όλα, το είδαμε κι αυτό, δε γίνεται ρε, πάρτε το αλλιώς. Μάλαγα - Μιλαν και φαβορί η Μαλαγα του 50% παρακαλώ. Over 2.5 και --  2  -- .


** ΑΓΙΑΞ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στενά τα περιθώρια για την Σιτι που είναι υποχρεωμένη να το ψάξει. Ο Αγιαξ δεν είναι καλά, δείχνει να στρώνει η Σιτι από την άλλη πλευρά. Over 2.5 και --  2  -- .


** ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΡΕΑΛ: Η μετριότητα της Ντορτμουντ (1 νίκη σε 6 παιχνίδια) δύσκολα να σταθεί εμπόδιο στη Ρεαλ που βρήκε πατήματα και παίζει με την απαιτούμενη σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια λόγο της τρέλας του προπονητή της. Over 2.5 και --  2  -- .


** ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΣΕΦ ΓΟΥΕΝ: Τα τελευταία χαμηλά σκορ δεν είναι η πραγματική εικόνα των ομάδων. Με 3 Over στα 4 τελευταία εντός εκτό σπου έδωσαν. Over 2.5


** ΒΑΣΓΚΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Άνοιξαν οι ομάδες στα ακόμα πιο πρόσφατα, η συνέχεια πληρώνει καλά. Over 2.5


** ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: Συμπλήρωσε αισίως τα 6 Over στις 7 τελευταίες αγωνιστικές η Φιγκειρενσε. Over 2.5
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa