Πέταξε για Σλοβακία η Εθνική.....


Μπρατισλάβα, αποστολή
Ο τραυματισμός του Στέλιου Μαλεζά στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία την περασμένη Παρασκευή (0-0) για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014, πρόσθεσε έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον ομοσοπονδιακό τεχνικό κ. Φερνάντο Σάντος, ο οποίος σε διάστημα λίγων ημερών είδε τους Κυριάκο ΠαπαδόπουλοΧοσέ ΧολέμπαςΛάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Λουκά Βύντρα να πηγαίνουν στα… πιτς λόγω τραυματισμών.
Το ματς με τη Σλοβακία στη Μπρατισλάβα (Τρίτη, 21.30) θεωρείται καθοριστικό για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή του 7ου ομίλου μαζί με τη Βοσνία, η οποία για την τέταρτη αγωνιστική φιλοξενεί στο Σεράγεβο τη Λιθουανία.
Ο κ. Σάντος προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Σιόβα ή Κατσουράνηστο κέντρο της άμυνας για να καλυφθεί το κενό του Μαλεζά, ο οποίος με τη σειρά του κάλυψε το κενό του Κυριάκου Παπαδόπουλου.
Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής επί ελληνικού εδάφους, ο κ. Σάντος δοκίμασε τους ίδιους παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στη Βοσνία, δείχνοντας ότι πρώτη του επιλογή είναι ο Κατσουράνης.
Αναφερόμενος στην ισοπαλία με τη Βοσνία ο διεθνής αμυντικός Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε ότι  «το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό από τη στιγμή που πήραμε ισοπαλία. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή την πρόκριση. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν κερδίζεις καλύτερα να μην χάνεις. Κρατάμε τον έναν πόντο και την απόδοση μας σε ορισμένα σημεία του ματς».
Παράλληλα αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Σλοβακία στη Μπρατισλάβα ο αμυντικός του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Η ομάδα έχει βάθος, έχει παίκτες με ικανότητα να αντικαταστήσουν τους τραυματίες. Τα προκριματικά έχουν πολύ δρόμο ακόμα, αφού βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική. Δεν μπορούμε να πούμε ότι περάσαμε αν κερδίσουμε ούτε ότι αποκλειστήκαμε αν χάσουμε. Μην ξεχνάτε ότι και στα προκριματικά του EURO 2012 ξεκινήσαμε με δύο ισοπαλίες αλλά τελικά όχι μόνο πήραμε την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση».
Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για τη Σλοβακία, όπου το βράδυ θα προπονηθεί στο γήπεδο του αγώνα. Στο πλευρό τη Εθνικής αναμένεται να βρεθούν περίπου 600 υποστηρικτές της. Η ΕΠΟ μάλιστα φρόντισε να διατίθενται εισιτήρια που κοστίζουν 10 ευρώ για Ελληνες ή Κύπριους σε ειδικό περίπτερο στη Μπρατισλάβα:
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει πως τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής με τη Σλοβακία στις 16/10/2012 (20.30 τοπική, Μπρατισλάβα, γήπεδο Pasienky) θα διατίθενται ως εξής:
Θα λειτουργεί ταμείο αποκλειστικά για τους Έλληνες φιλάθλους στο Στάδιο Pasienky (πρόσβαση από την οδό Trnavska, πίσω από την KANT ARENA – κίτρινο κλειστό γυμναστήριο) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
15/10: 16.00-19.00
16/10: 10.00-17.00
H τιμή κάθε εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.
Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά σε Έλληνες ή Κύπριους υπηκόους. Η παραλαβή τους θα γίνεται μόνο με επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση μη επίδειξης κάποιου από τα ανωτέρω αναφερόμενα έγγραφα, δε θα πωλούνται εισιτήρια.
Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά μεμονωμένους φιλάθλους και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθεύεται μέχρι και τέσσερα (4) εισιτήρια. Απαγορεύεται η χρήση των εισιτηρίων για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή πάσης φύσεως προωθητικούς λόγους.
Τις ανωτέρω ημέρες και ώρες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους και όσοι φίλαθλοι έχουν προβεί ήδη σε online αγορά. Η παραλαβή θα γίνεται σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία και  σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιστρέφεται το αντίτιμο των εισιτηρίων.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο +30 6943 294719».
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa