Ετοιμάζει Μαλεζά ο Σάντος...



Με απογευματινή προπόνηση στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά άρχισε την Τρίτη (9/10) ουσιαστικά η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (12/10) με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.
Μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε με τους παίκτες πάνω στην τακτική σε διάφορες παραλλαγές του 4-4-2.

Ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν έδειξε τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ωστόσο βασικός για το κέντρο της άμυνας δίπλα στον Παπασταθόπουλο προορίζεται ο Μαλεζάς.
Στο διπλό οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των εννέα. Στην μια ομάδα ήταν οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος (αριστερό μπακ), ο Βύντρα (δεξί μπακ) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παπασταθόπουλος-Μαλεζάς. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Τζιόλης, Κατσουράνης με αριστερά τον Φορτούνη και δεξιά τον Νίνη.
Με την άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι Γλύκος, Σιόβας, Δημούτσος, Καραγκούνης Αθανασιάδης, Σαμαράς, Γκέκας, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.
Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Τρίτη οι Μανιάτης, Τοροσίδης και Χριστοδουλόπουλος και αναμένεται στην προπόνηση της Τετάρτης (10/10) να πάρουν μέρος κανονικά.
Σε ό,τι αφορά τον Τζαβέλλα που δεν προπονήθηκε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα περιμένει την προπόνηση της Τετάρτης και εάν δεν είναι έτοιμος τότε δεν αποκλείεται να κάνει μια ακόμη αλλαγή στην αποστολή της Εθνικής.
Στην περίπτωση που γίνει νέα αντικατάσταση, επικρατέστερος για να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ο Γιαννούλης του Ατρομήτου.
Η Εθνική μας ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της, την Τετάρτη (10/10) με διπλή προπόνηση (10.00 το πρωί και 17.30 το απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

sport24



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa