Δημήτρης Σαλπιγγίδης:«Οι τρεις βαθμοί είναι η ουσία»

Πλήρως συνειδητοποιημένος για τις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. 

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τη Σλοβακία, ο οποίος μαζί με τις σωτήριες επεμβάσεις του Ορέστη Καρνέζη βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη ενός πολύ μεγάλου «διπλού» μέσα στην Μπρατισλάβα, ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα αποδεικνύει για ποιον λόγο συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Σε τέτοιου είδους παιχνίδια μετράει μόνο η νίκη. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η Εθνική, όχι αν θα πετυχαίνω εγώ τέρματα. Οι τρεις βαθμοί είναι η ουσία. Νομίζω ότι οι μεγάλες ομάδες δεν φοβούνται, απλώς έχουν αυτοσυγκέντρωση και σέβονται τον κάθε αντίπαλο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και το αποδείξαμε και σήμερα. Το πανηγυρίσαμε όλοι μαζί στον πάγκο, γιατί έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα», σημείωσε.

«Γενικά πρέπει να έχεις συναίσθηση του χώρου και να έχεις και τύχη για να βρεις δίχτυα. Στο προηγούμενο ματς δεν είχα το δεύτερο, σήμερα (χθες) εξελίχθηκε πολύ καλά. Πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου. Είμαστε περήφανοι ως Έλληνες. Ευελπιστούμε να έχουν στραβοπατήματα οι αντίπαλοι μας και να καταφέρουμε να κάνουμε εμείς το ταξίδι στη Βραζιλία, αν και έχει ακόμα δρόμο», πρόσθεσε.
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa