Άγρια συμπλοκή αντιεξουσιαστών με μέλη της Χρυσής Αυγής στη Πάτρα [ΒΙΝΤΕΟ]

ΦΩΤΟ-ΑΡΧΕΙΟΥ
Άγρια συμπλοκή μελών του αντιεξουαστικού χώρου με μέλη της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, από την οποία προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια της περιοχής.

Περίπου 10 άτομα προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrastimes.gr, ολα άρχισαν στο κάτω μέρος της πλατείας, όπου100 αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν με 15 μέλη της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Ακολούθησε πετροπόλεμος και τα επεισόδια επεκτάθηκαν σε όλη την πλατεία της περιοχής.

Κάτοικοι αλλά και περίοικοι - αυτόπτες μάρτυρες της συμπλοκής - καταγγέλλουν ότι ενώ στην αρχή του επεισοδίου εμφανίστηκαν κάποια περιπολικά, έκαναν αναστροφή και δεν επενέβησαν.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη, είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες στη διάρκεια των επιχειρήσεων "Ξενιος Ζευς" στην Πάτρα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη παράνομων μεταναστών, λαμβάνουν μέρος και πολίτες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές έχει εντοπιστεί τουλάχιστον ένας δημοτικός υπάλληλος, μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης, που συμμετέχει στις συλλήψεις.






Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής

"Τα "τάγματα εφόδου" των αναρχικών χτύπησαν και πάλι με την απόλυτη κάλυψη της αστυνομίας, που πλέον υποθάλπει ανοικτά τους εγκληματίες. Η άθλια ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, που επιτρέπει σε παρακρατικές συμμορίες να καταστρέφουν ολοσχερώς περιουσίες Ελλήνων πολιτών, να παραιτηθεί εδώ και τώρα. Σε καμία περίπτωση δε συνέβησαν επεισόδια μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών στην Πάτρα, παρά μόνο μία οργανωμένη επίθεση με δολοφονικές προθέσεις σε επιχείρηση συμπατριώτη μας. 
Η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα και δεν ασχολείται με τα παρακρατικά σκουπίδια, που υποθάλπονται ανοικτά από μηχανισμούς του κράτους. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να πάψουν επιτέλους το παραμύθι περί της δήθεν διαμάχης Εθνικιστών - αναρχικών, που καλλιεργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα και στοχεύει στην τρομοκράτηση της κοινής γνώμης."
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa