Έμαθε ότι έχει καρκίνο την ημέρα του γάμου της


Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε μια κοπέλα από το Leeds της Αγγλίας και μάλιστα την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Λίγες ώρες πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της η Lucy Duffy πληροφορήθηκε ότι έχει καρκίνο. 

Το χειρότερο; Η ίδια επειδή είχε κάποιες ενοχλήσεις και μία μικρή γυναικολογική αιμορραγία το τελευταίο διάστημα πίστευε ότι περιμένει παιδί. 

Πριν να ντυθεί νυφούλα είχε κάνει εξετάσεις προκειμένου να επιβεβαιωθεί η υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της και το ζευγάρι ήταν έτοιμο να ανακοινώσει στις οικογένειές του και στους στενούς του φίλους την «ευχάριστη» έκπληξη. 


Το τηλέφωνο όμως που χτύπησε πριν το μυστήριο και ενώ η Lucy ετοιμαζόταν για την εκκλησία δεν επιβεβαίωσε αυτό που περίμενε το αγαπημένο ζευγάρι αλλά κάτι πολύ χειρότερο.

Η Lucy δεν ήταν έγκυος αλλά είχε όγκο. Πρόκειται για μία περίπλοκη και ανώμαλη εγκυμοσύνη που ονομάζεται “μοριακή εγκυμοσύνη”.

Είναι ιδιαίτερα σπάνια και μπορεί να συμβεί μία φορά στις 2.000. Ουσιαστικά μπορεί να προκύψει όταν ένα ή περισσότερα σπερματοζωάρια εμφυτεύονται σ' ένα ωάριο αλλά δε μπορούν να αναπτυχθούν φυσιολογικά σε έμβρυο με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκυμονεί και να αναπτύσσει ορμόνες χωρίς να μεγαλώνει όμως το έμβρυο που μετατρέπεται σε όγκο.

Παρά το τραγικό νέο το ζευγάρι παντρεύτηκε κανονικά και δεν αποκάλυψε τίποτα σε κανέναν την ημέρα του γάμου τους. 

Σήμερα, ένα χρόνο μετά από το απίστευτο γεγονός η Lucy έχει ολοκληρώσει τις χημειοθεραπείες και μέσα στο επόμενο διάστημα η νεαρή κοπέλα θα είναι έτοιμη να ξαναπροσπαθήσει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί που τόσο πολύ επιθυμούσε



                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa