ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ" ΚΑΙ "ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"


Άναψαν τα αίματα και πάλι στη Βουλή με πρωταγωνιστρία, ποια άλλη; Τη Χρυσή Αυγή. Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας δημιουργήθηκε ένταση όταν η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, κατά την διάρκεια επίκαιρης ερώτησής της για τα δημοσιεύματα περι παροχής δικαιώματος ψήφου στους έλληνες ομογενείς, αναφέρθηκε στους λαθρομετανάστες χαρακτηρίζοντάς τους «τρισάθλιους» και «υπάνθρωπους».
Η αναφορά της, μάλιστα, επεκτάθηκε και στην «κυβέρνηση του Τζέφρυ» όπως χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο λόγος της κυρίας Ζαρούλια προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Δραγασάκη που προήδρευε στην Ολομέλεια, λέγοντας πως «με αυτά τα λόγια ντροπιάζετε την Ελλάδα διεθνώς. Υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις και πέραν αυτών ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν έχει όρια».
Η παρατήρηση του προέδρου εξόργισε τους βουλευτές της Χ.Α με αποτέλεσμα να αρχίσουν να κραυγάζουν «εσείς έχετε ξεφτιλίσει την Ελλάδα. Ντροπή σας!», ενώ στην εντολή του κ. Δραγασάκη να κρατούνται πρακτικά οι χρυσαυγίτες απάντησαν αφοπλιστικά «και εμείς αυτό θέλουμε».
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa