Με δίδυμο Σαμαρά-Γκέκα η Εθνική απόψε...

Στο σχήμα που θα παρατάξει στο ντέρμπι με τη Βοσνία, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (απόψε, 21:45) κατέληξε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος αναμένεται να παίξει με σύστημα 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τον Φάνη Γκέκα και τον Γιώργο Σαμαρά. 

Τα δοκάρια της Εθνικής Ελλάδας θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης, ενώ στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα αγωνιστούν οι Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς και Τοροσίδης. Να σημειωθεί ότι αν αγωνιστεί ο Μαλεζάς, θα κάνει ντεμπούτο στην 11άδα σε επίσημο ματς. 

Οι Τζιόλης και Κατσουράνης θα παίξουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεξιά θα ξεκινήσει ο Μανιάτης, αριστερά ο Φορτούνης και στην επίθεση του δίδυμο θα αποτελείται από Σαμαρά και Γκέκα.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Σαλπιγγίδης και Νίνης, οι οποίοι αναμένεται να περάσουν σαν αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα, ενώ αν πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Καραγκούνης, θα φτάσει τις 121 συμμετοχές και θα γίνει ο ρέκορντμαν στην κατηγορία. 

Το βράδυ της Πέμπτης οι διεθνείς είδαν σε βίντεο το φιλικό ματς της Βοσνίας απέναντι στην Ουαλία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο. Ο Σάντος επεσήμανε την πολύ καλή επιθετική λειτουργία που έχει η αντίπαλος της Εθνικής, αλλά και το πρόβλημα στα μετόπισθεν, αλλά και στις στημένες φάσεις. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa