ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ: ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ Χ.Α ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ"


Η απόλυτη ξεφτύλα και ο διασυρμός του Ελληνικού Στρατού σε επίπεδο καρεκλοκένταυρων που επαναφέρει μνήμες από το μεγάλο ξεφτυλίκι με την εισβολή ναυτεργατών και συνδικαλιστών και το άγριο ξύλο μέσα στο χώρο του Πενταγώνου.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του makeleio.gr , πριν από λίγη ώρα επιτελικό στέλεχος του ΓΕΣ έλαβε εντολή από τον αρχηγό του ΓΕΣ αλλά και τον ίδιο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο να πάει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να υποβάλλει ...μήνυση κατά του κόμματος της Χρυσής Αυγής αλλά και εναντίον στελεχών του επειδή(ακούσατε, ακούσατε ξεφτύλα για το επίσημο κράτος), μέλη της Χ.Α παραβίασαν-λένε- το χώρο, έσπασαν τα λουκέτα και διείσδυσαν μέσα στο Άλσος Στρατού χωρίς να έχουν πάρει άδεια.
Δηλαδή τα αποτυχημένα γαλόνια προσπαθούν να μας πείσουν ότι δίπλα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μέλη κόμματος της αντιπολίτευσης έκαναν έφοδο και...κατέλαβαν στρατιωτικό χώρο που επιπλέον φυλάσσεται και από αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν τα μέτρα ασφαλείας και του υπουργείου της Κατεχάκη.
Δηλαδή για μια ακόμα φορά καταλύθηκε το Κράτος από την Χρυσή Αυγή! Αυτό προσπαθούν να μας πείσουν γαλονάδες από έναν εντελώς άχρηστο μηχανισμό.
Θα έχουμε ιστορίες με την υπόθεση που μάλλον μυρίζει προβοκάτσια. Εκτεθειμένοι για μια ακόμα φορά ο υπουργός ΥΠΕΘΑ, ο υπουργός Βίας και οι αρχηγοί ΕΛΑΣ και ΓΕΣ.
Ε, ρε γλέντια με τους άχρηστους...
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa