Ετοιμάζονταν να διαφύγουν στο εξωτερικό μαζί με τα κλοπιμαία!


ΜΟΛΑΟΙ. Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 22/10, στους Μολάους Λακωνίας, τρεις Ρουμάνοι ηλικίας 21, 19 και 16 ετών και μια ομοεθνής τους, ηλικίας 19 ετών, αντίστοιχα, με την κατηγορία της κλοπής. Στη σύλληψη προχώρησαν αστυνομικοί του ΑΤ Μολάων, σε συνεργασία με το ΑΤ Σκάλας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22/10, αφού διέρρηξαν σπίτι στο Κυπαρίσσι Λακωνίας, στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και είδη οικιακής χρήσεως. 
Μετά από αστυνομική επιχείρηση, εντοπιστήκαν και συνελήφθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ενώ είχαν επιβιβαστεί σε λεωφορείο με σκοπό να ταξιδέψουν για Ρουμανία. Στις αποσκευές τους βρέθηκε και κατασχέθηκε, μέρος από τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το ΑΤ Μολάων, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.
                 
Notospress.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa