Άγριο "κράξιμο"κατά της "παπαδιάς" της Λαμίας και του εραστή της - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ





Μεγάλη ένταση και δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια Λαμίας, κατά την προσαγωγή των δραστών του εγκλήματος της οδού Τυμφρηστού στη Λαμία.
 

Η συζυγοκτόνος και ο εραστής της που κατηγορούνται για την δολοφονία του 45χρονου εργάτη, έγιναν δεκτοί με αποδοκιμασίες από το συγκεντρωμένο πλήθος, από συγγενείς και φίλους του θύματος.
 

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα στη Λαμία εξιχνιάστηκε, ύστερα από την ομολογία της συζύγου και του εραστή της, οι οποίοι παραδέχτηκαν πως έβαλαν τέλος στη ζωή του άνδρα την ώρα που αυτός κοιμόταν στο διαμέρισμά του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiastar.gr, ο δολοφόνος διατηρούσε ερωτική σχέση με την σύζυγο του θύματος.
Όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας μπήκε στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού μαζί την 42χρονη γυναίκα, πλησίασαν το θύμα που κοιμόταν στο κρεβάτι του και τον έπληξαν εξ΄επαφής με ένα φλόμπερ.
Εξαρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και οι έρευνες στράφηκαν στο οικογενειακό περιβάλλον. Με μεθοδικές κινήσεις και διασταύρωση κάθε πληροφορίας που έφτανε σε αυτούς, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη και να τον κάνουν να ομολογήσει την πράξη του.
Το ζευγάρι διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της συζύγου για να πραγματοποιήσουν το σατανικό σχέδιο τους.
Τραγικέ φιγούρες της υπόθεσης τα δυο μικρά αγόρια του 45χρονου, που το πρωί έφυγαν για το σχολείο όπως κάθε μέρα, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί.
Πηγή: Lamiastar.gr
           
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa