Επιτέλους....νίκησε ο Παναθηναικός! [ΒΙΝΤΕΟ]


Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό μετά από ενάμιση περίπου μήνα και την επικράτηση επί του Λεβαδειακού στις 25 Αυγούστου με το Τριφύλλι να επικρατεί της Ξάνθης με 2-1 έχοντας ως κορυφαίο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Οι πράσινοι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο για 65' με την απόδοση τους να πέφτει στην συνέχεια αλλά να μην κινδυνεύουν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του αγώνα.
Η Ξάνθη στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο παρατάχθηκε με ένα 4-2-3-1 με τον Βιβιανί στο τέρμα, τους Βάλλα και Κομεσίδη στο κέντρο της άμυνας και τους Μπέρτο και Μπαξεβανίδη αντίστοιχα δεξιά και αριστερά.
Στο χώρο του κέντρου είχε δυο αμυντικά χαφ τους Φλίσκα και Ντάνι ενώ οι τρεις μπροστά τους ήταν οι Νάκας στα δεξιά, Βασιλακάκης στο κέντρο και Μαρσελίνιο αριστερά ενώ ο Μαρκόφσκι ήταν ο καθαρόαιμος φορ της Ξάνθης.
Από την πλευρά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε το Τριφύλλι με μια έκπληξη στην ενδεκάδα αλλά αυτή δεν είχε να κάνει με πρόσωπο αλλά με την θέση στην οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Βύντρα. Ο Πορτογάλος για πρώτη φορά στην θητεία του στο Τριφύλλι τον τοποθέτησε ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Βιτόλο. Θέση στην οποία ναι μεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο Βύντρα αλλά κυρίως όταν στο ξεκίνημα της καριέρας του στον Πανηλειακό.
Έτσι το Τριφύλλι παρατάχθηκε με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, τον Σεϊταρίδη δεξιά και τον Σπυρόπουλο αριστερά ενώ οι Πίντο και Τριανταφυλλόπουλος διατηρήθηκαν στα στόπερ. Οι Βιτόλο και Βύντρα ήταν οι δυο αμυντικοί χαφ των πράσινων στο 4-2-3-1 του 66χρονου τεχνικού. Οι τρεις μπροστά τους ήταν οι Ζέκα δεξιά, Σισοκό αριστερά και ο Χριστοδουλόπουλος στο κέντρο πίσω από τον Τοτσέ.
Με την παρουσία του Βύντρα στα χαφ ο Παναθηναϊκός είχε στο χώρο του κέντρου έναν παίκτη ο οποίος έτρεχε ακατάπαυστα, έκοβε πολλές μπάλες ενώ με τα σωματικά του προσόντα κέρδιζε αρκετές μονομαχίες. Βέβαια ούτε και αυτός μπορούσε να βγάλει την ομάδα σωστά μπροστά.
Βέβαια οι πράσινοι είχαν τους Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο και Σισοκό οι οποίοι είχαν αναλάβει τον ρόλο αυτό και με τον Πορτογάλο να κάνει το καλύτερο φετινό του παιχνίδι έβγαζαν σωστά την μπάλα μπροστά.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa