Αστυνομικός σχεδίαζε να βιάσει και να φάει γυναίκες


Τμήματα του σώματος γυναικών τις οποίες θα είχε πριν απαγάγει, σχεδίαζε να φάει αστυνομικός στην Νέα Υόρκη. Επίσης θα τις είχε βιάσει πρώτα!
Το όνομα του είναι Γκιλμπέρτο Βάλε και κρατείται χωρίς εγγύηση με τις κατηγορίες της συνωμοσίας για απαγωγή αλλά και παράνομη χρήση των αρχείων της αστυνομίας.
Το FBI έμαθε τα σχέδια του Βάλε το Σεπτέμβριο, όταν αυτός συζήτησε λεπτομέρειες του σχεδίου μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, με έναν άγνωστο.
Η σύζυγός του Καθλίν, η οποία είναι σε διάσταση με τον αστυνομικό, επικοινώνησε με την αστυνομία, λέγοντας ότι ανακάλυψε ανησυχητικά στοιχεία στον υπολογιστή του Γκ.Βάλε.
Αμέσως ξεκίνησε έρευνα και βρέθηκαν τα μηνύματα, τα οποία είχε αφήσει ο κατηγορούμενος σε φετιχιστικό chat room με ανθρώπους εκτός ΗΠΑ.
"Σκεφτόμουν να δέσω το σώμα της σε κάποιου είδους συσκευής. Να τη μαγειρέψω σε σιγανή φωτιά, να την κρατήσω ζωντανή όσο το δυνατόν περισσότερο", έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του και ανέφερε ότι είχε γνωρίσει ένα πιθανό θύμα.
Είχε προτείνει, μάλιστα, να απαγάγει μία γυναίκα για λογαριασμό κάποιου άλλου:
"Με 5.000 δολάρια είναι δική σου", είχε γράψει σε μήνυμα.
Στον υπολογιστή του κρατούσε αρχεία με πληροφορίες για περισσότερες από 100 γυναίκες.
Ο 28χρονος άνδρας χρησιμοποιούσε τα αρχεία της αστυνομίας για να συλλέξει πληροφορίες για τα πιθανά θύματά του.
Οι συνήγοροί του θα υποστηρίξουν, ως υπερασπιστική γραμμή, πως αυτά δεν ήταν σχέδια προς; υλοποίηση αλλά "σεξουαλικές φαντασιώσεις.
Όμως, ο δικαστής Χένρι Πίτμαν δήλωσε ότι οι κατηγορίες κατά του αστυνομικού "είναι πολύ ανησυχητικές".
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa