Πρώτο θέμα ο Καραγκούνης...


Η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας έχει ως κεντρικό θέμα τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην κατάρριψη ενός σημαντικού ρεκόρ.
 
Συγκεκριμένα, αν ο Έλληνας διεθνής αγωνιστεί την Παρασκευή εναντίον της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, θα γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
 
Σε αυτή την περίπτωση ο άσος της Φούλαμ θα φτάσει τις 121 και θα ξεπεράσει κατά μία τις εμφανίσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη με τη γαλανόλευκη φανέλα.
 
«Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Έκανα το διεθνές ντεμπούτο μου το 1999 και ήμουν ήδη 22 χρονών, οπότε δεν μπορούσα καν να ονειρευτώ το τί θα επακολουθήσει» υπογράμμισε ο 35χρονος μέσος, αναφερόμενος στο ρεκόρ συμμετοχών που ετοιμάζεται να καταρρίψει. «Δεν είναι το νούμερο από μόνο του που μετράει, αλλά όσα έχω πετύχει όλα αυτά τα χρόνια.
 
Είμαι πολύ περήφανος», πρόσθεσε ο αρχηγός της εθνικής, ο οποίος αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τους Βόσνιους: «Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση, γνωρίζαμε ότι η Βοσνία είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος.
 
Το απέδειξε με το εξαιρετικό της ξεκίνημα στον όμιλο. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης για να τους νικήσουμε».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa