Δύσκολα ματς για τους ευρω-αντιπάλους του ΠΑΟ


Στο «Σταντ ντε λα Ρουτ» της φορμαρισμένης Ρεν δοκιμάζεται το Σάββατο (21.00) η πρωταθλήτρια Γαλλίας και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ Μονπελιέ για την ένατη αγωνιστική του Σαμπιονά. Η Μονπελιέ είναι στη 15η θέση του εφετινού πρωταθλήματος διαψεύδοντας τις προσδοκίες για επανάληψη του περυσινού «θαύματος».
Στη Γερμανία η αντίπαλος των ερυθρόλευκων Σάλκε αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (16.30) τη γειτονική Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του κ. Χουμπ Στέφενς είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς ακολουθώντας τη Μπάγερν Μονάχου που έχει επτά νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά και την έκπληξη της εφετινής περιόδου Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
Η Αρσεναλ του κ. Αρσέν Βενγκέρ που μετά το μέτριο ξεκίνημα έχει αναρριχηθεί στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, δοκιμάζεται το απόγευμα του Σαββάτου (19.30) στο Νόριτς απέναντι στα «Καναρίνια» για την όγδοη αγωνιστική, στην οποία δεσπόζει το σαββατιάτικο (14.45) ντέρμπι της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ Τότεναμ με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Τσέλσι.
Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ Λάτσιο φιλοξενεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης τη Μίλαν το βράδυ (21.45) του Σαββάτου για την όγδοη αγωνιστική του Καμπιονάτο, ενώ στη Σλοβενία η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μάριμπορ που την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα (0-1 από την Τρίγκλαβ εκτός έδρας) φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενη την Ολίμπια Λουμπλιάνας στο ντέρμπι της 14 ης αγωνιστικής, ελπίζοντας παράλληλα να διευρύνει την απόσταση των έξι βαθμών που τη χωρίζει από τη δεύτερη της βαθμολογίας Ολίμπια...
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa