Πατέρας αστυνομικών κατηγορείται για απαγωγή

Eπτά άτομα συνελήφθησαν και ανακρίνονται για την απαγωγή 25χρονου, ο οποίος αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο. Ως «εγκέφαλος» φέρεται ένας 72χρονος, στενός φίλος της οικογένειας του θύματος.

Ολοι οι συλληφθέντες έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, λευκό ποινικό μητρώο, μάλιστα ο 72χρονος είναι πατέρας δύο εν ενεργεία αστυνομικών, οι οποίοι, πάντως, δεν σχετίζονται με την υπόθεση, με βάση τα έως τώρα στοιχεία.

Οι φερόμενοι ως δράστες, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, επιμένουν να αρνούνται την εμπλοκή τους στην απαγωγή, με αποτέλεσμα να μην αποκαλύπτουν τον χώρο όπου βρίσκεται ο νεαρός που απήγαγαν.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους αξιοποιώντας πληροφορίες και μέσα από καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών. Σημειώνεται, πάντως, ότι στις συνομιλίες οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν άκουσαν κάτι σχετικά με την «τύχη» του 25χρονου, η μητέρα του οποίου είναι γιατρός, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

Προέκυψαν ωστόσο σχέδια των κατηγορουμένων να προχωρήσουν σε ληστεία σε βάρος της μητέρας του νεαρού, προκειμένου να της αφαιρέσουν τα χρήματα, που προορίζονταν για λύτρα και σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονταν σε περίπου 300.000 - 350.000 ευρώ.

Με βάση και αυτό το στοιχείο οι άντρες της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου, όταν ο 25χρονος «έκλεισε» ραντεβού στην Αθήνα με τους μετέπειτα απαγωγείς του. Οι πληροφορίες λένε πως είχε αναφέρει ότι επρόκειτο να συναντήσει τον 72χρονο.

Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν. Οι δράστες επικοινώνησαν με τη μητέρα του ζητώντας λύτρα 500.000 - 600.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο και της ζήτησαν να μην επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Πέντε ημέρες μετά οι απαγωγείς διέκοψαν τις επικοινωνίες με τη μητέρα του νεαρού. Λίγες ημέρες αργότερα και αφού έβλεπε η γυναίκα πως δεν είχε κανένα σημάδι για το παιδί της απευθύνθηκε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Από τις έως τώρα έρευνες των αστυνομικών δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος που να οδηγεί στον 25χρονο, ωστόσο συνεχίζονται σε σπίτια υπόπτων και σε άλλους πιθανούς χώρους που μπορεί να βρίσκεται.
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa