Κατάληψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση- Μεγάλες συγκεντρώσεις στο Ηράκλειο


Σε απεργιακούς ρυθμούς κινείται και το Ηράκλειο, με τη συμμετοχή να είναι κυριολεκτικά μαζική. Στο κέντρο της πόλης, στη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας, ελάχιστα είναι τα καταστήματα που παρέμειναν ανοιχτά, ενώ στη συγκέντρωση συμμετέχουν αγρότες, έμποροι και βέβαια εργαζόμενοι...

Στην κορυφή της πορείας βρέθηκαν-όπως και την προηγούμενη φορά- ασθενοφόρα και τρακτέρ, ενώ οι χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν τον παλμό. Από πολλούς η σημερινή κινητοποίηση χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο λόγω της σκληρότητας των μέτρων που ετοιμάζεται να περάσει η κυβέρνηση. 
Αυτή την ώρα η πορεία του ΕΚΗ καταλήγει στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Οι διαδηλωτές προχώρησαν στην συμβολική κατάληψη των γραφείων της Α.Δ.Κ. ενώ παρέδωσαν ψήφισμα στον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Δεικτάκη. 
Μελανό σημείο της μαζικής κινητοποίησης, η χωριστή πορεία που πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συγκεντρώσει αρκετούς εργαζόμενους, ωστόσο στη δύσκολη αυτή συγκυρία ο διαχωρισμός των διαδηλωτών δε βοηθά την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, για να στείλει από το Ηράκλειο, ένα ακόμα πιο ξεκάθαρο μήνυμα.

flashnews.gr
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa