Ερχονται στην Αθήνα τα "χακί" ΜΑΤ από το Κιλκίς για την φύλαξη του Πενταγώνου


Δύο διμοιρίες της 71ης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς, που έχουν υποβληθεί σε ΝΑΤΟϊκή εκπαίδευση για την καταστολή πλήθους χωρίς οπλισμό, καταφθάνουν στην Αθήνα για να εκπαιδεύσουν τμήματα της διακλαδικής Στρατονομίας!!

 Η απόφαση αυτή ελήφθη χθες με την έγκριση του πρωθυπουργού μετά τα προχθεσινά έκτροπα στο Πεντάγωνο. 
Οι συγκεκριμένες διμοιρίες της 71ης Ταξιαρχίας συμμετείχαν σε άσκηση που έγινε πριν από ενάμιση χρόνο στη Βόρεια Ελλάδα, προκαλώντας τότε θύελλα διαμαρτυριών από τα κόμματα της Αριστεράς. Παρ' όλα αυτά η κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη ειδική δύναμη και μάλιστα να αποτελέσει το φυτώριο για δημιουργία «χακί» ΜΑΤ στη διακλαδική Στρατονομία που τώρα συγκροτείται.
Στο μεταξύ, με ειδικούς πακτωμένους πίρους που εξουδετερώνουν τις ταλαντώσεις των ρολών ώστε να μην μπορούν να παραβιαστούν ενισχύθηκε η κεντρική είσοδος του Πενταγώνου μετά το τελευταίο φιάσκο με την έφοδο των εργαζομένων του Σκαραμαγκά στον περιβάλλοντα χώρο του στρατοπέδου!! 
Παράλληλα η ασφάλεια του Πενταγώνου ενισχύθηκε με μια διμοιρία της Ζ' ΜΑΚ που αποτελείται από επίλεκτα κομάντος. Σε επιφυλακή θα βρίσκονται και τα δύο πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και τα τεθωρακισμένα οχήματα τύπου hammer που φέρουν ελαφρύ οπλισμό.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa