Πύργος: Σιδερογροθιές και στιλέτα κάτω από «αθώα» αντικείμενα


«Λαβράκι» φαίνεται να έπιασαν δημοτικοί αστυνόμοι του Πύργου στο πλαίσιο πραγματοποίησης ελέγχου σε παράνομους μικροπωλητές.
Χθες, κατά τη διενέργεια ελέγχου η αλλοδαπή -την οποία προσπάθησαν να σταματήσουν οι δημοτικοί αστυνόμοι προκειμένου να της βεβαιώσουν παράβαση- εγκατέλειψε το καρότσι με το εμπόρευμά της, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ωστόσο κάτω από τα αντικείμενα που φαίνονταν αθώα, βρέθηκαν σιδερογροθιές, πτυσσόμενα γκλοπ, στιλέτα όπως και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.

Η δημοτική αρχή Πύργου δείχνει αποφασισμένη να συνεχιστούν οι καθημερινοί έλεγχοι, αφού όπως τόνισε και ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος «το παρεμπόριο πέρα του ότι αποτελεί μια βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας είναι μια ιστορία επικίνδυνη και για τη δημόσια τάξη».

«Αφιλόξενος ο Πύργος για το παρεμπόριο»

Η δημοτική αστυνομία του Πύργου καθημερινά διενεργεί ελέγχους βεβαιώνοντας παραβάσεις και επιδίδοντας πρόστιμα σε όσους διακινούν παράνομα εμπορεύματα. 

Η δημοτική αρχή εδώ και μήνες έχει δώσει εντολή στους δημοτικούς αστυνόμους ώστε να ενταθούν οι έλεγχοι και να γίνονται συντονισμένα, γιατί όπως τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος στόχος και υπόθεση όλων θα πρέπει να είναι το χτύπημα του παρεμπορίου στη ρίζα του.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε καθημερινά τους ελέγχους, έτσι ώστε να καταλάβουν όλοι ότι ο Πύργος είναι ένας τόπος αφιλόξενος για το παρεμπόριο. Είμαστε φιλόξενοι για όλους αλλά είμαστε και αποφασισμένοι να πατάξουμε το παρεμπόριο», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πύργου.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa