Αυτά είναι τα πόστερ με τις 15χρονες τσιγγάνες που απαγορεύτηκαν [εικόνες+βίντεο]


Δυο από τις τέσσερις συνολικά αφίσες που κυκλοφόρησαν από το Channel 4 για να προμοτάρουν τον 2ο κύκλο του ριάλιτι My Big Fat Gypsy Wedding απαγορεύτηκαν. Αυτός είναι ο λόγος γιατί.

Άκρως προκλητική θεωρήθηκε -και όντως είναι- η εικόνα μιας 15χρονης τσιγγάνας, μακιγιαρισμένης και με το σουτιέν της σε κοινή θέα, που χρησιμοποιήθηκε για να διαφημίσει τον 2ο κύκλο του reality show που παρουσιάζει τις ζωές και τους γάμους των τσιγγάνων με έδρα την Αγγλία και την Ιρλανδιά. Οπότε και απαγορεύτηκε.

Εξίσου προσβλητική θεωρήθηκε και η αφίσα που έδειχνε ένα 10χρονο αγόρι με θυμωμένη έκφραση να κοιτάζει κατάματα τον θεατή, με σλόγκαν Bigger, Fatter, Gypsier.

Συνολικά το συγκεκριμένο ριάλιτι -που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται και στις ΗΠΑ- έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μίντια καθώς είναι ακραίο και σύμφωνα με οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων «ηθικά χρεοκοπημένο».


Πάντως οι παραγωγοί ισχυρίζονται ότι το κορίτσι, που τους έδωσε την άδεια του για να χρησιμοποιήσουν την εικόνα του, διάλεξε μόνο του το φόρεμά της.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa