«Ανάσα» 1,3 εκατ. για τον Παναθηναϊκό από την UEFA

«Ανάσα» 1,3 εκατ. για τον Παναθηναϊκό από την UEFA
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν πήγε όπως την σχεδίαζε ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του αφού τα χρήματα που μαζεύτηκαν είναι πολύ λίγα, ευτυχώς για τους «πράσινους» όμως, η ομάδα αγωνίζεται φέτος στο Europa League.

Διότι, στα γραφεία της ΕΠΟ, βρίσκεται η ειδοποίηση της UEFA για καταβολή 1,3 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό από το μπόνους συμμετοχής τους στους ομίλους.

Το συγκεκριμένο ποσό έρχεται… ταμάμ για το «τριφύλλι» αφού οι «πράσινοι» έχουν μαζεμένες οφειλές και υποχρεώσεις που τρέχουν. Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο μέρος του 1,3 θα δοθεί για να αποπληρωθεί ο δεύτερος διακανονισμός οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, αυτός που αφορά τη δόση συμβολαίου του περασμένου Μαΐου. Αυτό πρέπει να γίνει για να «καθαρίσει» ο Παναθηναϊκός με τα χρωστούμενα της περσινής σεζόν.

Τα χρήματα που απαιτούνται είναι περισσότερα και ενδεχομένως ο Γιάννης Αλαφούζος να …τρέξει μήπως και προεισπράξει κάποια από τα έσοδα του 2013-14. Πάντως το φαινόμενο του «χρωστάω» δεν λέει να αφήσει τον Παναθηναϊκό, του οποίου οι άνθρωποι προσπαθούν μονίμως να βρουν λύση. Αλλά μέχρι στιγμής, δύσκολα τα καταφέρνουν.


Πηγή: Sport-fm.gr
                 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa