Τουλάχιστον 100 προληπτικές προσαγωγές από τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ και Δέλτα


Από νωρίς το πρωί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησαν εφόδους σε γνωστά στέκια αναρχικών και αντιεξουσιαστών σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και προχώρησαν σε τουλάχιστον 100 προσαγωγές για προληπτικούς λόγους.

 Η τακτική αυτή ακολουθείται το τελευταίο διάστημα από την αστυνομία προκειμένου να προλάβουν την πρόκληση επεισοδίων και εντάσσεται στο γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της αστυνομίας. Στις επιχειρήσεις εντοπισμού των προσώπων που ελέγχονται και οδηγούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση συμμετέχει και η ΕΥΠ.

Οι προσαγωγές αναμένεται να συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στοχευμένες και θα αφορούν πρόσωπα, τα οποία στο παρελθόν είχαν συλληφθεί στη διάρκεια επεισοδίων μετά από διαδηλώσεις.
Την επιχείρηση αυτή έχουν αναλάβει οι ευέλικτες ομάδες μοτοσικλετιστών Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ οι οποίες εντοπίζουν τα πρόσωπα και ειδοποιούν περιπολικά τα οποία παραλαμβάνουν τους προσαχθέντες, οι οποίοι παραμένουν στη ΓΑΔΑ μέχρι να ολοκληρωθούν τα συλλαλητήρια.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa