Σεφτέ με νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννενα (1-0) επί του Λεβαδειακού

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το βράδυ της Δευτέρας ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής τηςΣούπερ Λιγκ η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στους «Ζωσιμάδες», χάρη στο γκολ του Νίκου Κοροβέση στο 54ό λεπτό. Για τους Βοιωτούς ήταν η τρίτη εφετινή ήττα.

Τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους στους «Ζωσιμάδες» ήταν «όλα τα λεφτά» στο διάστημα αυτό, που σε γενικές γραμμές δεν πρόσφερε συγκινήσεις. Ο Λεβαδειακός, που είχε καλύτερη ανάπτυξη στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, «άγγιξε» το γκολ στο 41΄ με την απίστευτη ευκαιρία που έχασε σε κενό τέρμα ο Βασιλείου (προβολή άουτ). Η «απάντηση» του ΠΑΣ ήρθε στις καθυστερήσεις, με το λάθος του Ναπολεόνι και στη συνέχεια το πέναλτι που έκανε ο Ιταλός στονν Γεωργίου. Ο Ίλιτς εκτέλεσε, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ. Δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 54΄ με σκόρερ τον Νίκο Κοροβέση από κοντά με πλασέ. Ο νεαρός μέσος συνδύασε με τον ιδανικότερο τρόπο το ντεμπούτο του στη ΣούπερΛίγκα. Στο 68΄ ο Βασιλείου κατέβασε ωραία τη μπάλα από μπαλιά του Ροτζέριο, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε άουτ, στην καλύτερη στιγμή των Βοιωτών στο δεύτερο 45λεπτο. 

Από κει και πέρα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, καθώς οι γηπεδούχοι με όλα τα μέσα προσπαθούσαν να «ροκανίσουν» τον χρόνο και τα κατάφεραν απέναντι στους Βοιωτούς, που επηρεάστηκαν πολύ από το γκολ που δέχτηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Λίλα, Πάντος, Ντάσιος, Φεγκρούς - Μεντί, Ναπολεόνι, Μουλόπουλος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ίλιτς, Βίλα, Γεωργίου (71΄ Τζάνης), Κοροβέσης (85΄ Αυγενικού), Λίλα, Τσουκαλάς, Οικονόμου (67΄ Πατσατζόγλου), Κολοβέτσιος, Πάντος, Ντάσιος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Ναπολεόνι, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος (65΄ Μαχαίρας), Ροτζέριο (81΄ Ζαουΐ), Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa