TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ–ΥΓΕΙΑ



Κριός
Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο κατώφλι σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Ταύρος
Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η κούραση και οι προσπάθειες που καταβάλετε τώρα θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τη θέση σας στον εργασιακό σας τομέα.

Δίδυμοι
Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.  Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Καρκίνος
Αποφύγετε να δώσετε οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να μην γίνουν πάτημα για να σας καταλογίσουν ευθύνες. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.

Λέων
Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Κάντε την αυτοκριτική σας, επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο ερωτικός τομέας συνδράμει σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πρώτα πρέπει να διώξετε οτιδήποτε σας πιέζει ,ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που από καιρό σας ταλαιπωρούν. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Παρθένος

Δείξτε  προσοχή  στα  οικονομικά  σας  και  μην  παρασύρεστε  σε  άσκοπα  έξοδα. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες.

Ζυγός
Ο ερωτικός τομέας συνδράμει σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται τα αποτελέσματα τις πίεσης που νιώθετε στην δουλειά σας, με συνέπεια να αποστασιοποιείστε από το ταίρι σας και να μην έχετε διάθεση για έρωτες. Ο ερωτικός τομέας είναι αλήθεια ότι δεν είναι στις προτεραιότητές σας αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός
Αποφύγετε να αποκαλύψετε τις απόψεις σας ή τα σχέδιά σας σε πρόσωπα που μπορεί να σας βλάψουν. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Προσπαθείστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας και δείξτε τους πως εκτιμάτε τα προσόντας τους και τους εμπιστεύεστε. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

Τοξότης
Θα γίνετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί, πράγμα που θα σας δώσει ώθηση για να βάλετε τις βάσεις για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον. Κάντε υπομονή, οι προσπάθειες που κάνετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς σε ένα μήνα περίπου και έτσι θα δικαιωθείτε. Μπορείτε να πάτε διακοπές να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε. Στα συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πιεστείτε γιατί το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και δεν θα μπορείτε εύκολα να δείτε το σύντροφο σας παρά μόνο προς το τέλός της βδομάδας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή να πραγματοποιήσετε κάποια κερδοφόρα επένδυση.

Αιγόκερως
Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε.

Υδροχόος
Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και καλείστε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλα και σε όλους, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Το ευχάριστο όμως είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα αισθανθείτε δικαιωμένοι.

Ιχθείς
Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους.

ΠΗΓΗ: zodia123.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa