Τα περιπολικά δεν έχουν περάσει...ΚΤΕΟ!


Ένστολη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί,  έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης οι αστυνομικοί  υπάλληλοι της  Ξάνθης διαμαρτυρόμενοι για το ενδεχόμενο να υποστούν περικοπές οι απολαβές τους και έχοντας ως σλόγκαν τους «προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν».
Οι Αστυνομικοί της Ξάνθης παρουσία του προέδρου της Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ , Χρήστου Φωτόπουλου συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 9.00 το πρωί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση  Ξάνθης.
Δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ τα οχήματα!
Σχολιάζοντας το γεγονός πως σε πολλές των περιπτώσεων οι αστυνομικοί υπάλληλοι έρχονται αντιμέτωποι με τραγικές λειτουργικές ελλείψεις, όπως η έλλειψη καυσίμων στα αστυνομικά οχήματα, ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης Κώστας Μαλικόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Μας έχουν φέρει στο σημείο ο πολίτης να μην μπορεί να απολαύσει τα αυτονόητα. Δυστυχώς μας έχουν καταντήσει στο σημείο να μην υπάρχουν καύσιμα για να κινηθούν τα περιπολικά και σε πολλές των περιπτώσεων οι αστυνομικοί ζητούν από τους πολίτες εφόσον δεν πρόκειται για κάτι επείγον να επισκεφτούν οι ίδιοι κάποιοι αστυνομικό τμήμα παρά να μετακινηθούν οχήματα της αστυνομίας».
Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Ξάνθης έχουν αναλάβει με προσωπικά τους έξοδα τη συντήρηση των οχημάτων τους, καθώς όπως εξηγεί «εμείς είμαστε αυτοί που τα οδηγάμε και που θα κινδυνεύσουμε σε περίπτωση που προκληθεί κάποιο ατύχημα. Μπορεί τα οχήματά μας να είναι ασφαλισμένα, από όσο γνωρίζω, όλα στο δημόσιο, ωστόσο δεν έχουν περάσει ποτέ ΚΤΕΟ και εάν περάσουν είμαι σίγουρος ότι τα μισά θα κοπούν».

πηγή: thrakitoday.com
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa