Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα λάθη της διαιτησίας


Ο Παναθηναϊκός έχασε χθες δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, αλλά εκτός από την μέτρια για τουλάχιστον ένα ημίχρονο εμφάνιση, οι πράσινοι ήταν οργισμένοι για την διαιτησία του Σιδηρόπουλου η οποία ήρθε σε συνέχεια της κακής διαιτησίας του Κομίνη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και του Βοσκάκη στο ματς της Βέροιας με τον Ολυμπιακό. 
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
"Δυστυχώς, οι επιφυλάξεις και οι φόβοι μας για τον τρόπο που λειτουργούν κάποιοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώθηκαν.
Οφείλουμε να τονίσουμε ότι αυτός ο δρόμος έχει ήδη οδηγήσει σε σημαντικότατα προβλήματα το χώρο του ποδοσφαίρου και όσο τέτοια φαινόμενα συνεχίζονται, το βέβαιο είναι ότι τα προβλήματα επιτείνονται".

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα ο οποίος δεν είχε για άλλο ενα ματς στην διάθεση του τους Μπουμσόνγκ και Κούινσι, άνοιξε το σκορ στο 28' με τον Βελάσκες, αλλά είδε τον Ντε Βιντσεντι να μεταμορφώνεται σε φανμπαστεν στις ακθυστερήσεις του ημιχρόνου και να  ισοφαρίζει σε 1-1 πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ, το οποίο κέρδισε το χειριοκρότημα των φίλων του Παναθηναϊκού. 

Στο 53' οι πράσινοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καστουράνη ο οποίος αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευθτερόπλετα από τον Σιδηρόπουλο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα το τριφύλλι προσπάθησε να πάρει τη νίκη δημιοργώντας αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Φορναρόλι στο 62' ο οποιος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμετρηση της Ξάνθης με την ΑΕΚ που θα αρχίσει στις 20:30, νωρίτερα στις 18:15 η Βέροια θα υποδεχθεί τον ΠΑνιώνιο και ο Πλατανιάς τον Πανθρακικό σε ματς βγαλμένο από την περισνή Football league.Την Κυραική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό. Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής έχει ως εξής:
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1/8
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1/8
SKODA ΞΑΝΘΗ - AEK 1/8
ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 2/9
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2/9
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa