Σκληρή επίθεση ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στην κυβέρνηση [ΒΙΝΤΕΟ]



​Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εν όψει της οριστικοποίησης του νέου σκληρού πακέτου μέτρων εξαπέλυσε ο Γ.Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος του.
Ο κος Μιχαλολιάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση για εξυπηρέτηση συμφερόντων επιχειρηματιών και τραπεζών.
«Με μέτρα εξοντωτικά υποδουλώνουν τον ελληνικό λαό χωρίς κανένα σχέδιο ανάπτυξης, χωρίς καμία πρόβλεψη. Εξοντώνουν την  μεσαία και την μικρομεσαία τάξη για τα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας τα ποσοστά που δίνουν στο κόμμα του οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο κος Μιχαλολιακός τόνισε «Τους φοβίζει η άνοδος της χρυσής αυγής» και εκτίμησε ότι το κόμμα του θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά.
Ο κος Μιχαλολιάκος μιλώντας για εκείνους που κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή πως δεν έχει οικονομικό σχέδιο, είπε «κάνουν μέγα λάθος όσοι λένε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει οικονομικό σχέδιο» και πρόσθεσε .
«Εθνική ανάπτυξη, εθνική ανεξαρτησία  είναι το οικονομικό σχέδιο της Χρυσής Αυγής» πρόσθεσε
Αναφερόμενος στη επερχόμενη ψηφοφορία του πακέτου ο κος Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα», υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση διαθέτει «πλαστή πλειοψηφία»
«Καταγγέλλω ότι στις προσεχείς ημέρες όταν και θα επιχειρήσουν την ψήφιση θα επισυμβεί ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα γιατί διαθέτουν πλαστή πλειοψηφία» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κος Μιχαλολιάκος μίλησε με σκληρά λόγια και για τα κόμματα της Αριστεράς.
Δείτε περισσότερα στο βίντεο της ΝΕΤ


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa