Ο Ντελ Πιέρο στον Ολυμπιακό...;


Σχετικά με την πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Ντελ Πιέρο στο Λιμάνι παραμένουν όλα ανοιχτά. Χτες η έντονη φημολογία ήθελε να γίνεται σύσκεψη μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ανάμεσα σε Βρέντζο, Κοβάσεβιτς και Ζαρντίμ, κάτι που διαψεύστηκε από τη διοίκηση.
Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία τονίζουν ότι ο Ιταλός είναι μεταξύ Σίδνεϊ, Ολυμπιακού, Μπράγκα και Σαουθάμπτον. Το βράδυ, ο αδερφός του, που εκτελεί και χρέη ατζέντη, έλεγε στους Ιταλούς ότι ο Ντελ Πιέρο θέλει να πάει σε μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Απ’ τις τέσσερις που ανέφεραν οι Ιταλοί, στο Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζονται ο Ολυμπιακός και η Μπράγκα.
Τα μεσάνυχτα η επίσημη θέση του Ολυμπιακού ήταν ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα κάποια κίνηση, ούτε υπάρχει συζήτηση με κάποιον παίκτη, ωστόσο δεν το απέκλειε κιόλας απ’ τη στιγμή που υπάρχει ακόμα μια μέρα.
Ο Γιάννης Βρέντζος, εξερχόμενος απ’ το Καραϊσκάκη δήλωσε ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν έφευγε και ρωτήθηκε αν θα γίνει προσπάθεια μεταγραφής, απάντησε χαμογελώντας. «Καλή σεζόν, παιδιά».
Πληροφορίες από την Ιταλία ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός αργά το βράδυ κατέθεσε πρόταση στον Ντελ Πιέρο, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Σέλτικ.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa