ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Ντύθηκε αστυνομικός για ληστεύει τους Αλλοδαπούς


Συνελήφθη, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 31χρονος Έλληνας, για κλοπή και αντιποίηση στολής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 28χρονου αλλοδαπού Υπηκόου Μπαγκλαντές και 57χρονου αλλοδαπού Υπηκόου Βουλγαρίας, ο 31χρονος προσποιούμενος τον αστυνομικό, προέβη σε έλεγχο αυτών και αφαίρεσε από την κατοχή του 28χρονου, το χρηματικό ποσό των... δύο ευρώ! Eνώ στη συνεχεία τράπηκε σε φυγή με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αφού αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 31χρονο.
Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 31χρονος προσποιούμενος και πάλι τον αστυνομικό, ακινητοποίησε 35χρονο ημεδαπό και αφαίρεσε από αυτόν το χρηματικό ποσό των 23 ευρώ.
Ο παθών αντιλαμβανόμενος ότι ο 31χρονος δεν είναι αστυνομικός, προσπάθησε να ανακτήσει το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, όμως ο 31χρονος αφού τον χτύπησε διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Πηγή: (Prismanews.gr)
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa