Οι Σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα


Καλό μήνα με υγεία. Θα έχουμε να πούμε κάτι για Αγγλία από την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα πιάσουμε κάποια πρωταθλήματα που άρχισαν να τσουλάνε, και ότι «παλιό» αξίζει αναφοράς.

Πάμε να δούμε τι έχουμε ετοιμάσει για σήμερα Σάββατο...

** ΒΑΚΕΡ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Τι καλό ξεκίνημα της Σαλτσμπουργκ με 3 στα 3 νικηφόρα πήρε ρεπό με 2 ισοπαλίες 1 ήττα. Η Βακερ έχασε τα 5 από τα 6 μέχρι τώρα παιχνίδια έχοντας ήδη τη χειρότερη άμυνα με 14 γκολ παθητικό. Η Σαλτσμπουργκ σε 3 εξόδους πέτυχε 8 γκολ. Over 2.5 και --  1  -- .

**Η ΑΕΚ αποδυναμώθηκε πάρα πολύ το καλοκαίρι και στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 0:1 από την Αστέρα, ενώ η Ξάνθη έμεινε στο 0:0 με τον ΟΦΗ.
Το αντίστοιχο περσινό ματς έληξε 3:4 όμως όλα δείχνουν πως φέτος δύσκολα θα σημειωθούν πολλά γκολ! --under-- 

**Άσσο η ΤΟΥΛΟΥΖ που δείχνει πολύ δυνατή φέτος μαζί με το διπλό της ΜΟΝΠΕΛΙΕ που ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της.

** ΛΩΖΑΝΗ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ: Εξαιρετικό ξεκίνημα η Γκρασχοπερσ έχοντας 4 νίκες 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία προερχόμενη από 3 νίκες. Από εκεί και πέρα αξίζει αναφοράς ο ρόλος Under που έχει με 6 επαληθεύσεις στα 7 πρώτα παιχνίδια. Η Λωζανημε 3 ήττες 1 ισοπαλία στα 4 πιο πρόσφατα χωρίς καν να σκοράρει. Under 2.5 και --  2  -- .

** ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Τα πάνω με τα κάτω στη σέντρα. Η Φιγκειρενσε έρχεται από 4 σερί Over 3.5. Σκοράρει στα 7 τελευταία παιχνίδια η Φλου. Over 2.5 και --  2  -- .


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa