Πάτρα: Παρέσυρε δικυκλιστή και τον...εγκατέλειψε!

Δικυκλιστές προσέξτε τις διασταυρώσεις ακόμη κι αν έχουν φωτεινή σηματοδότηση. Άγιο είχε το βράδυ της Πέμπτης 40χρονος μοτοσικλετιστής στην διασταύρωση των οδών Αγίου Νικολάου και Κανακάρη στην Πάτρα.
Όπως αναφέρει αναγνώστης του thebest.gr ένα λευκό αυτοκίνητο παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη και σχεδόν παρέσυρε τον μοτοσικλετιστή που σύρθηκε μερικά μέτρα στην άσφαλτο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατάλαβε τι είχε συμβεί αλλά προτίμησε να μην σταματήσει. Στην διασταύρωση της Αγίου Νικολάου με την Αλ. Υψηλάντου πάτησε φρένο, αμφιταλαντεύτηκε για δευτερόλεπτα και συνέχισε την πορεία του προς την οδό Γερμανού σαν να μην τρέχει τίποτα...
Θαμώνες καφενείου που βρίσκεται επί της οδού Κανακάρη έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο δικυκλιστή που δεν πίστευε ότι είχε γλιτώσει για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Το λευκό αυτοκίνητο ήταν άφαντο και ο τραυματίας - με εκδορές στα γόνατα- προσπαθούσε να συνέλθει.
Η διασταύρωση Αγίου Νικολάου και Κανακάρη όπως και η αντίστοιχη Αγίου Νικολάου και Γούναρη είναι από τις πλέον... κακόφημες για τους μοτοσικλετιστές. Προσοχή!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa